Oldalak

2015. február 21., szombat

Várt filmek 2015-ben

Régen jelentkeztem, pedig ne higgyétek, hogy nem volt kedvem publikálni, (hogy hivatalosnak tűnjek), két kifogásom van fáradtság aká lustaság és szalagavató pluszként a továbbtanulási mizéria, igazából nagyon időm sincs, hol azt az érettségi tételt kell tanulni, hol azt elolvasni, hol megcsinálni a feladatokat. Már biztos vagyok benne, hogy a hajtásról írok egy cikket, de inkább most lightosan összeszedtem nektek azokat, a filmeket, amiket meg szeretnék nézni a legtöbbet már a mozikban is adják. Én valószínű mostanában nem jutok el, hiába van 10 utcányira. Élek az egyéb lehetőségekkel, amik miatt a filmgyártók elpusztítanák az internetet.

A szürke 50 árnyalata


Fut a mozikban, én biztosan nem fizetek a mamipornóért, ráadásul a film elég rossz kritikákat kap, én az anyagi sikerben nem akarok részt venni, azért érdekel, mégis csak hypeos meg stb. Az előzetesek meg kilóra megvettek, azonban már tudom, hogy nulla elvárással kell leülnöm megnézni. Legalább egy helyes Jamie Dornan domborít benne.

Jupiter felemelkedése


Az előzetes nagyon bejött Mila Kunis-szal, plusz jónak tűnik a sztori és gigászi a költségvetés, hogy aztán úgy elhasaljon a kaszáknál és a kritikusoknál. Tőlem megkapja az esélyt.

Spongebob Squarepants: Ki a vízből!


Szeretem a gyerekmeséket és egy kis önfeledt szórakozás ráfér az emberre.

Minyonok


A Gru spinoffja az imádnivaló hűséges munkaerőről. Honnan indultak, hova értek, de szigorúan eredeti nyelven, mert Sandra Bullock szinkronizálja a főgonoszt.

The Duff


Az a tag, aki a legcsúnyább a baráti társaságban, és senki sem tetszik. Nagyjából ennyi a sztori, de mindenképpen el akarom olvasni és megnézni, annak ellenére, hogy nem túlbiztató jelként Robbie Amell az egyik főszereplő, aki elég tehetségtelen. Ettől még lehet jó.

Oscar-jelöltek:

  • Birdman
  • Whiplash
  • Az amerikai mesterlövész
  • Boyhood
  • Mindenség elmélete
  • Kódjátszma
  • Vadon
  • Foxcatcher


Nem hiszem, hogy ez a boly megérdemelne egy külön bejegyzést, mert a többség úgy is látni akarja, én meg csak azért, hisz ez az Oscar, ami már rég komolyan vehetetlen, de hátha akadnak jobb darabok, azon már twitteren háborogtam, hogy nincs Lego movie. Ezek közül is leginkább a Birdman érdekel, nagyon érdekes a sztorija és Emma Stone is benne van, ráadásul Oscar-jelölést is kapott ezért. A Mindenség elmélete olyan romantikusnak tűnik, míg a Vadon emberpróbálónak. A többit meg miért ne.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése