Oldalak

2014. szeptember 6., szombat

Szuperül néz ki az Arrow trailerje


A Comic Con idején kijött már egy hosszabb előzetes a Zöld Íjász kapcsán, azonban azt nem osztottam meg. Most elhoztam a tévében leadott kis ízelítőt, ami nagyjából az első három részbe enged betekintést nyújtani, plusz új jelenetek láthatóak benne. Amióta megtudtam, hogy mi az 1. rész tartalma, azóta tűkön ülve várom a folytatást, hiszen végre bekövetkezik a kedvenc tévéspárosom hivatalos első randija, ami biztosan balul fog sikerülni az első előzetesből ítélve, plusz van egy majdnem csókos pillanatuk is.


Első pillantásra ez a rövid kis tévéspot is remekül néz ki, eleve két aranyos poént is ellőnek benne, ráadásul Diggle is láthatólag több szerepet fog kapni idén, mint tavaly, ahogy nagyobb teret kap Felicity & Oliver között kibontakozó szikra. Az előzetes egyelőre jóval lazább, mint a tavalyi évad hangulat. A 2. évad elég sötét lett a sok családi, személyes dráma miatt, meg, hát Deathstroke félelmetes ellenfél volt. Láthatólag visszatért az 1. évad kicsit poénosabb hangulata, hisz Oliver már az előzetesben kacérkodik. A készítők azt nyilatkozták, hogy Oliver karaktere humorosabb lesz, kaphatna nyugodtan remek kis egysorosokat. Nem feledkezhetünk meg arról a tényről sem, hogy az idei évad főgonosza, a DC univerzum egyik legfélelmetesebb alakja lesz, Ras Al Ghul. Azt persze egyelőre nem lőtték le, hogy mi lesz a konfliktus, harc oka, hiszen oda lenne az izgalom. Egyelőre annyit tudni, hogy a negyedik részben tűnik fel először, ami a sorozat 50. része lesz, ez egy Malcolm Merlyn-központú rész lesz.
 

Több új szereplőt is kasztingoltak már, közülük egyelőre Roy Palmer tűnik fel csak. Ő lesz Oliver vállalatának egyik vevője, a képregényben ő Atom (?), állítólag romantikus szálak fűzik majd Felicity-hez. Azért a rettegett szerelmi háromszöget nem kéne erőltetni. Amúgy nekem szimpatikus, főként a kis beszólása miatt. Számomra külön öröm volt látni, hogy Diggle is többet fog szerepelni, aztán talán foglalkoznak a tavaly elindított szálával, plusz apai örömök elé is fog nézni. Amúgy a 3. részben kiemelt szerepet kap. Azt is jó látni, hogy Laurel is elindult egy pozitív irányba, kicsit vicces lesz a kapcsolatuk Oliver-rel, aztán Lance bácsi is visszatér rendőrfőnökként, ráadásul Sara, akit kedveltem tavaly is, visszatér, Thea úgy néz ki bekeményedik. Szerintem a legjobb hír az, hogy végre kapunk egy olyan részt, ami teljes mértékben Felicity-vel fog foglalkozni, mivel ő a legjobb karakter, azonban annak ellenére, hogy szinte mindenki kapott hátteret, ő még nem (meg Roy sem, bár ő nem érdekel). Mondjuk ahhoz képest, hogy fanfavorit karakter elég későn kapott saját sztorit. 
 

Én két dolog miatt várom az őszi premiert természetesen az Oliver & Felicity kapcsolat kibontakozására vagyok leginkább kíváncsi, de biztos vagyok benne, hogy a készítők azt fogják meglépni, hogy Olie veszélybe sodorja a szeretett nőt, ezért ellöki magától, hogy megvédje, ami csak idegőrlés és Ras Al Gul, hisz egy ilyen nagy múltú DC-gonoszt már a 3. évadban felvonultatni nem semmi. Igazából mindenki sorsa érdekel. Amúgy egy létfontosságú kérdés: ki Felicity apja? Sok külföldi oldalon láttam elméleteket, főként tavaly, idén állítólag kiderül. A legmerészebb ötlet az volt, hogy Ras Al Ghul lehet az, amit kétlek, hogy meglepnék, mindenesetre rendesen ütne, ha ő lenne az, bár így is hatalmas rejtély övezi, esetleg egy másik DC-karakter. Oliver gyerekét nem tűnik úgy, mintha elővennék most.

Az Arrow október 8-án tér vissza a képernyőre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése