Oldalak

2015. március 15., vasárnap

Teen Wolf: Érdekességek az 5. évadról

Valamelyik nap szembejött velem egy cikk a Teen Wolf-fal kapcsolatban az EW-on, ezért elolvastam, ebben az 5. évaddal kapcsolatban árultak el kisebb/nagyobb spoilereket, úgy gondoltam, hogy megosztom veletek. Ezeket a részleteket Jeff Davis, a sorozatkreátora osztotta meg a nagyérdeművel. Gondoltam ez egy kicsit enyhíti a sorozatvárását, hiszen csak júniusban jön a folytatás, viszont külön jó hír, hogy két részletben érkezik, szóval meglesz a nyári és téli farkasadagunk is. Én várom az új etapot, a 4. évadot a hibái ellenére is nagyon szeretem, viszont remélem, hogy most mivel több idejük volt az íróknak, átgondoltabb lesz az egész.


  • Tyler Hoechlin távozik a sorozatból. Sejtem, hogy sokakat sokkolt ez a kijelentés. Persze, nem kell aggódni kedvenc Hale-ünk nem megy el végleg, viszont állandó szereplőből leredukálódott mellékszereplővé, amit őszintén szólva már másfél évada megtehettek volna. Derek karaktere szinte már teljesen feleslegessé vált, ráadásul az sem segített, hogy csökkentették a Stiles-szal közös jelenetei számát, amik fénypontok szoktak lenni. A színész hasonló okok miatt szállt ki, mint Crystal Reed, új kihívásokat keres.
  • Lydia nem valószínű, hogy szerelmes lesz azzal, a személlyel, akivel reméljük. Persze, kaphat még ilyen szálat, de nem úgy néz ki a dolog. Sokan szeretnék Stiles karjaiban látni, inkább a banshee mitológiát bővítsék, mert több van ebben a csajban.
  • Stiles és Lydia nem fejezték be a közös munkát. Davis elmondása szerint az Eichen-házos jeleneteik igazán viccesek lettek. Amúgy is remek a két színész közti kémia, ebből összehoznak egy jó kis bromance-ot. Szeretem a közös pillanataikat. Szerintem románcba senki sem reménykedjen, főleg, hogy itt van Malia is.

  • Az évad Stiles és Scott barátságára fog fókuszálni. Scott karakteréért nem különösebben vagyok oda, viszont Stiles-szal jók együtt, ráadásul egy szépen felépített barátságuk van. Nem hiába az egyik kedvenc részem a Motel California. Davis szerint előjönnek a végzős parák, amikor a barátok kénytelenek lesznek elszakadni egymástól, ez nyomja rá a bélyegét a dolognak.
  • Kira felfedezi a kardját. Jeff Davis azt mondta, hogy új árnyalatot fog kapni mind Liam és Kira. Azt is megemlített, hogy Arden Cho milyen jó volt a karddal, ezért már nem tudtak tovább várni.
  • Malia-t láthatjuk az apjával. Természetesen nem Peter-rel, ő továbbra is tiszteletbeli tagja a diliháznak, hanem a mostohaapjával, Henry Tate-tel. Itt nem tudom mire számítsak.


  • Daniel Sharman lehet, hogy visszatér? Ez dolog elég nagy kérdőjel. Isaac távozását nem is igazán említették meg a sorozatban szerintem, de attól még beugorhat. Mondjuk nem tudom, hogy mennyire ér rá a The Originals mellett. Majd meglátjuk.
  • Stiles' igazi neve rejtély marad, ezt a magyarázatot a végső fináléra tartogatják nekünk. 
  • Stiles póló nélkül. Gondolom rajongói kívánság, de idén őt is láthatjuk többször félmeztelenül, biztos Tyler Hoechlin kiesése miatt. Persze, Dylan O'Brien elég jó pasi, szóval...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése