Oldalak

2015. március 25., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Az első...

Nagyon megörültem neki, amikor megkaptam az e-mailt, hogy részt vehettek a VKP-ban. Azért akartam jelentkezni, mert megláttam más blogokon, és annyira megtetszett ez az egész kezdeményezés, hogy részese akartam lenni. A furcsa véletlen, hogy az első ilyen posztom témája Az első, úgyhogy bele is vágok valahogy.

Az első…

…szó, amit kimondtam: az apa szó volt. Anyámat egy kicsit bosszantotta, hisz ilyenkor mégis az anyával van első fontos kapcsolatunk, de a p betűt könnyebb kimondani, mint a ny-t.

…plüsállatom: ez egy jó kérdés, mert fogalmam sincs. Egy időben tele volt a szobám plüssökkel, azóta csak néhány díszeleg az ágyam mellett. Talán az a macim volt, aminek a végtagjai mozgathatóak voltak. Annyi rémlik, hogy szerettem valamivel aludni, de általában a dolog a földön kötött ki.



…csók és szerelem: nekem még egyik se volt, majd lesz remélhetőleg. Valahogy sosem esett úgy, hogy bármilyen srác lett volna a közelembe, aki érdekelt volna, úgyhogy ez kimaradt, de ami késik, nem múlik.

…legjobb barátnő: óvodában egy Dorina nevű lány volt, akivel agyba-főbe együtt voltunk, pedig sok közös nem volt bennünk, mégis szerettünk együtt lógni, aztán elköltöztek és más suliba ment. Sors furcsa fintora, hogy osztálytársak vagyunk, nem vagyunk rosszban, de barátok sem. Valahogy így alakult. Van két jó barátnőm, de egyikükkel sem állunk ennyire közel egymáshoz.

…házikedvenc: mindig voltak kutyáink, egyszer az egyik szült, és én kiválasztottam egyet, ami az egyetlen színes volt. Olyan volt, mint egy Teddy maci, ezért lett is a későbbi neve Maci, hivatalos név Maci Laci. Keverék volt skót és németjuhász. Nem szerette a labdát és megvédett. Néhány éve hunyt el szegény.

....macskajaj: 17 éves voltam és tesóm szülinapját tartottuk a 23.-at, átjöttek ismerősök, én meg kicsit túl sok pezsgőt ittam, ami könnyen a fejembe szállt, mert korábban sosem fogyasztottam sok alkoholt. Csak jókedvem volt és jól aludtam tőle, azóta is így van. Olyan igazi részeg még sosem voltam, de ezt vegyük annak.

…munka: ez nem is volt olyan régen. Nyáron egy tankönyvraktárban dolgoztam, ahol tankönyveket csomagoltunk. Furcsa volt a nyolcórás munkaidő, meg közben unalmas volt, de jó embereket ismertem meg, meg ilyenkor van egy kis büszkeség az emberben, hogy pénzt keresett és olyan jó érzés látni azt a kis összeget a számládon.

…koncert: 2010 januárjában volt egy X Faktor koncert helyben az első széria versenyzőivel. Emlékszem, hogy Janicsák Veca, Vastag Tomi és Csabi voltak itt. Nagyon nagy élmény volt, mert még sosem voltam korábban ilyenen. Persze a művelődésházban volt egy kicsit gyér technikával, ennek ellenére nagyon jól szóltak. A Most múlik pontosan libabőrt okozott. Ráadásul Vecáék iszonyat aranyosak voltak.

…sminktermék: nekem kicsit bonyolult, mert lány létemre sosem festem magam. Életemben először a szalagavatómra csinosítottak ki, de 14 éves koromba kaptam egyszer egy szempillaspirált, amit talán egyszer próbáltam ki, azóta sem. Szerencsés vagyok, mert elég dús szempilláim vannak, így nem érzem szükségét, hogy használjam.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése