Oldalak

2015. március 22., vasárnap

Top 7 méltatlanul hanyagolt színésznő

Ahogy ígértem már korábban összeszedtem azokat, a színésznőket, akiket elég méltánytalanul hanyagolnak, hogy legyen kiegyenlítődve a nemek harca. Csajokat könnyebben tudtam összeszedni, mert ennek kapcsán jóval többször háborogtam, ahogy megláttam bizonyos jelöltlistákat, hogy kiket hanyagoltak el, pedig akad jó pár olyan színésznő, akik aztán igazán megérdemelnék az elismerést, ezért azonban némely bizottság egyszerűen csak figyelmen kívül hagyják őket.

Bellamy Young


Elég idegesítő a Scandal kapcsán, hogy csak Kerry Washington-t jelölgetik díjakra, míg Bellamy Young minden jelenetben lealázza őt. Egyszerűen egy alapvetően utálatos, gonosz karaktert érzésekkel, erővel megtölteni, hogy szerethető legyen a néző számára.

Emily Bett Rickards


Az érdemes színésznőkről beszélek, lehet, hogy felvonjátok a szemöldökötöket az ő neve láttán, viszont az idei évadban nyújtott teljesítményéért is szerintem jár neki a pacsi. Persze, könnyű dolga van, mert az Arrow stábja nem valami erős, mégis annyira jól hozza a drámai és humoros jeleneteket, hogy juthatna neki is a fényből.


Emmy Rossum


Kábeles érában is akadnak olyan színészek, akiket egyszerűen semmire sem méltatnak, pedig Emmy nagyon jó színésznő. A 4. évadban nagyon is bizonyított. Nem is értem, hogy itt is miért csak az öregeket díjazzák.

Kristen Bell


Nála elég bedobni Veronica Mars-ot, aztán még a kritikusok is háborognak, hogy a színésznő hogy a fészkes fenébe nem kapott ezért Emmy-díjat. Nem csak ők értetlenkednek ezen, hanem mi is. Annyira természetesen és lazán hozta a szerepet.

Sarah Michelle Gellar


Az ő neve kicsi csalás, mert gyerekkorában kapott Emmy-t, viszont a Buffy-ban nyújtott teljesítményéért nem jutalmazták meg, pedig akadt jó pár olyan pillanat pl. The Body című rész, hogy hozzá kellett volna vágni az újabb díjat.

Sarah Paulson


Nehéz lehet Jessica Lange árnyékában tengetni az ember mindennapjait, amikor ő neki is kijárna némi fény, bár Miss Paulsson Emmy-jelölésekre nem panaszkodhat, azért igen, hogy egyet sem kapott, majd talán most megtörik a jég.

Tatiana Maslany



Aki nézi az Orphan Blacket, az tudja, hogy miről beszélek. Több különböző szerepet kell egyszerre eljátszani, nincs mit ezen ragozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése