Oldalak

2014. augusztus 18., hétfő

Szerintem: top 7 eyecandy hölgy a tévében

A visszatéréshez hozzátartozik a saját rovatom felfrissítése, ami az én ötletem volt, és nem kényeztettelek el velük titeket túlságosan. Most visszahozom egy kicsit nektek, amiben most az általam nézett szériák top hét eyecandy hölgyét válogattam össze. Ha őszinte akarok lenni, ennek a listának az összeállítása nehézkesebb, mint a férfiak esetén. Nálam elsődleges szempont a kisugárzás és az arc, bár sok múlik az adott színésznő által életre keltett karakteren is. Nem meglepő módon itt is többségében a CW-s arcokat láthattok majd.


7. Lauren Cohan


A The Walkind Dead sztárja igencsak szemrevaló hölgy, nem csodálom, hogy sok férfi álma, bár maga a karaktere a szériában elég semmilyen a Glennel folytatott románcának óta. Őt magát szexinek és természetesnek látom, aki némi önbizalommal is rendelkezik.

6. Adelaide Kane


A Reign bájos fiatal sztárja megint nem egy mű hölgyemény, ő még 24 événél  is fiatalabbnak néz ki jóval. Őt inkább a cukisági faktor repítette fel a listámra meg az a tény, hogy valódinak tűnik.

5. Phoebe Tonkin


Egy csinos ausztál hölgyet is lehet köszönteni a listán, akibe szerintem némi egzotikum is van. Csinos arca van, aminek az idő múlása és a felnőtté válás is mindenképpen jót tett, emellett van benne valami cicás.

4. Lana Parrilla


Mindig szeretem, hogy elegánsan jelenik meg a képernyőn, így egy méltóság benyomását kelti bennem legalább is. Egyszerre rendelkezik pozitív és negatív kisugárzással, előbbivel forgatáson kívül, ugyanis a valóságban elragadó személy.

3. Tatiana Maslany


Tatiana megint egy teljesen normális, igazi, valóságos nőnek néz ki. A sorozat nézői pedig a pilotban még a jó testéről is meggyőzödhettek, ezek mellett látszik, hogy tűz lobog benne.

2. Claire Holt


A The Originals sztárja sajnos nem tér vissza állandó státuszban ősszel a szériába, de szépsége tagadhatatlan. A másik ausztrál szépség, akinek szintén van egyfajta kisugárzása.

1. Emily Bett Rickards


Imádom Felicity Smoakot, ahogy az őt alakító Emily-t is, aki a valóságban egyszerűen aranyos és vicces, szóval annyira nem áll távol a karakterétől. Azért No. 1, mert szeretem a humoros twitterbejegyzéseit, és humoros videóit, plusz ő maga a tökéletes természetesség. Persze, nem egy klasszikus szépség, viszont az egyszerűsége miatt nyerő a számomra.

Ez volt az én nem túl tartalmas eyecandy lány listám. Ha van kedvetek, osszátok meg a ti is kedvenc hölgyeiteket a kedvenc sorozataitokból.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése