Oldalak

2013. április 10., szerda

Áprilisi daltermés

Avril Lavigne - Here's To Never Growing Up



Avril két évvel a legutóbbi sikertelen albuma, a Goodbye Lullaby után, úgy döntött, hogy hamar elkezdi csinálni az ötödik -eddig névtelen- korongot, aminek az első előfutára Here's To Never Growing Up, aminek a címéből sejted, hogy a 28 (!) éves énekesnő soha nem nő fel, ami a meglepő a korát nézve, viszont külsőleg letagadhatja azt a nyolc évet. Tegnap megjelent az új dal. Nos, nekem csalódás volt, mert amilyen jó együtt éneklősnek hangzik a refrén, azonban az átkötő részek nem olyan pörgősek, viszont hamisítatlan Avril-nóta, hiszen hozzá a szokásos papírformáját, mégis újítottak a hangzáson, ami most kimondottan indierockos lett még így is popos, úgyhogy várom a nyáron érkező Avril-lemezt, ami elég izgalmasnak tűnik a közreműködők neveit tekintve. Amúgy ebben a számban a Nickelback frontembere, Chad Hodges, aki egyben Avril vőlegénye is társszerző volt plusz ő is vokálózik.

Demi Lovato - Heart Attack


Demit, mint énekesnő szeretem, hiszen ő neki van a legjobb hangja a Disney-hercegnők közül. Az előző albuma nem volt zseniális, de voltak jó felvételek, viszont a szememet szórj az, hogy míg őt majdnem szentté avatták, hogy bement a rehabra, viszont ha Miley Cyrus egy füves cigit szív, máris drogos, ez személyes vélemény. A dalai a felejthetőtől a jó dalokig tartott, valahogy sosem sikerült igazán saját magára találni, elég a poprock tucatjaira gondolni, viszont ez a poposabb imázs jobban áll neki. Most már tucat a Heart Attack-kal, amit a szememben egyedül a hangja ment meg. Oké, hogy egy újabb semmitmondó szerelmes szám, hiszen kellenek a töltelékdalok, de nem egy olyantól, mint Demi, akinek van valami kincs a torkában. A nótát a klip még inkább alulmúlja, fogadjunk, hogy Lady Gaga volt az inspiráció, hát ezzel mi volt a cél nem tudom, úgyhogy ezért nem várom a DEMI-t. Mondjuk miért nem az első korongja kapta a nevét.

Paramore - Still Into You


A Paramore a negyedik lemezénél tart. Én kíváncsi voltam rá, ezért meghallgattam, de az előzőeket, amíg azok nem fogtak, ebbe beleszerettem. Szerintem fejlődtek és jobb lett az egész, de mégis önmaguk maradtak, oké, nem tudom, hogy miért pont ez tetszett. Megérkezett a második kislemez, ami szórakoztató, laza punkrock dalocska egy hozzáillő bolondos klippel, bár szerintem ennél vannak jobb felvételeik.

Selena Gomez - Come & Get It



Selena szerintem egy jó, ügyes, természetes színésznő, énekesnőként egy újabb, de dicséretre méltó, hogy sokat fejlődött az utóbbi három évben és sokkal tisztábban énekel plusz elég jó fülbemászó nótákat írtak neki, hát sok köze nincs a nótáihoz, hiszen alig néhánynak társszerzője. Ez sem tetszik, viszont ennek egész jó hangzásvilága olyan indiai, csak közben bekapcsolódik a dobgép, ami elég idegesítő. Azt hiszem, hogy Justin Bieberrel való szakítása ihlette. Nem egy fülbemászó darab, inkább olyan, mint ami direkt monumentális akar lenni, csak nem igazán sikerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése