Oldalak

2013. július 21., vasárnap

Aktuális zenei dömping

Britney Spears - Ooh La La

Szokásos Britney popszám, viszont a háttérben szólhat nyugodtan. A videoklip viszont zabálnivaló, hogy Britney anyaként viselkedik és feltűnnek a kisfiai, akik már igen nagyok. Egyedül a vége nem tetszik, mert azt vártam, hogy Hókuszpók visszavarázsolja Britet a moziba, viszont jó látni a nem túl szépen animációs törpöket. Az egész kisfilm bájos és aranyos.
Pontszám: 10/7

ByeAlex - Nekemte


Érdekes egy videoklip, amiben elég jól alkalmazkodtak a dalszövegéhez. Tetszik a látványvilág, a megoldások, az ötletek. A dal már kevésbé tetszik, ami a zene oka, hisz elektronikus és ráadásul szét van effektezve Alex hangja, amitől általában gutát kapok. A Kedvesem vonalát jobban szeretem.  
Pontszám: 10/7

Demi Lovato - Made In The USA



Demiről már lekerült a haragom, bár a tucat popénekesnői részt nem gondoltam meg. Néhány napja jelent meg a legújabb videója a Made in the USA-hoz, aminek a szövege a tipikus amerikai tökéletességről szól, viszont mivel popszám fülbemászó és egyszerűen bugyuta, így válik egyszerűen szerethetővé. A videoklipnek egyszerű története van, hisz egy fiatal szerelmes párról szól, aminek a férfi tagja elmegy Afganisztánba, ahonnan vissza is jön. Sokan írják, hogy milyen lenyűgöző, pedig Katy Perry ezt a katonás témát ellőtte, meg ez elég sablonos történet, viszont hatalmas pozitívum, hogy Demi csak énekel, jó döntés volt másokat előtérbe helyezni meg végül is vidám hangulata van az egésznek. Talán Demi kisfilmjei közül nálam a harmadik legjobb Skyscraper és Give Your Heart A Break előkelőbb helyen van. Itt már elhiszem, hogy felnőtt, plusz ő volt a másik rendező is, de ezért akkor dicsérném meg igazán, ha egyedül csinálta volna. Mégis a Heart Attack értelmetlen videójához képest ez egy előrelépés.
Pontszám: 10/6
 

Selena Gomez - Slow Down


Selena új lemeze is megjelent, amiről hamarosan írok is, de egyelőre górcső alá a legutóbbi zenei újdonságát veszem, hát igazából egy teljesen átlagos popvideót kapunk, ami inkább a pasiknak kedvez, hiszen gyönyörködhetnek Selena-ban. Pont az tetszik benne, hogy úgy szexy, hogy mégis csak keveset mutat meg magától. Érezhetően van Britney, Rihanna befolyás, hisz ők a specialistái a klubban készült műveknek, bár még Mileyt és Demit is meg lehet említeni. Nekem legjobban az autó tetszett. Maga a dal elég távol áll tőlem, hisz diszkós, elektrós, dubstepes, ami tökéletes a partikra, én meg nem szeretem különösebben ezt a műfajt. Mégis Selena ügyesen alakítgatja zenei karrierjét.
Pontszám: 10/5

Victoria Justice - Gold 

Erre is azt mondom, hogy tipikus popszám, amiből egy milliót hal az ember, főleg a témáját tekintve, viszont nyárra tökéletesen könnyed. Egy-két jelenet a klipben nekem egoista, főleg amikor szőrmét visel, bár azt énekli, hogy ő arany. A klip egyszerű, letisztult színvilága is tetszik, viszont nagyon közepes kategória. Így utólag inkább Cher Lloydos. A fickó helyes, de sokat nem dob rajta.
Pontszám: 10/4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése