Oldalak

2014. május 27., kedd

The Flash: Előzetes

Szép sorra veszem az adókat, hogy honnan, mi érdekel, viszont úgy érzem, hogy muszáj kiraknom a Flash hosszú előzetesét, plusz az Arrow fináléja után volt egy rövidebb snitt, amin Flash és Arrow együtt edzettek. Számomra természetes, hogy ez a legvárósabb az őszi újoncok közül, tekintve, hogy az egyik kedvenc sorozatom spinoffját fogom megkapni. Barry Allen karakterét nagyon bírtam a két részben, aztán megismerhettük a két tudósbarátját is, akik kicsit dilisnek tűnnek a szimpatikusság mellett. Benne van a trailerben az a részlet, amit már ősszel láthattunk, ahogy megkapja a képességét a hős.


Az ötperces trailer pedig csak tovább növelte a várakozást. Hangulatban inkább a Zöld íjász 1. évadára fog hasonlítani, bár szerintem ez még inkább viccesebb lesz. Tekintve, hogy a karakterek maguk is kicsit komolytalannak tűnnek, hisz Barry Felicity-re nagyon hasonlít. A főgonosz ígéretesnek tűnik, ahogy a problémák is. Szerintem heti gonoszokat fogunk kapni, az átkötő szál pedig Barry anyjának keresése lesz. Szerelmi szál terén a tudóslányt tudom elképzelni. Valahogy jobban passzol hozzá, mint Marion. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle!

Amúgy nekem a jelmez nagyon tetszik. Fogalmam sincs miért, de bejön ez a piros cucc. A pilotban Stephen Amell kameó is lesz, így jól indul. Szerintem sikeres lesz, tekintve, hogy ősszel ez szállította az Arrow 2. évadának két legnézettebb részét. A CW érdekes mód nem is nyomta be a legjobb szériájuk mögé, hanem a Supernatural-lal rakták párba. Esély megvan, hisz két éve az Arrow is így indult.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése