Oldalak

2014. május 23., péntek

Videoklip: Demi Lovato ft. Cher Lloyd - Really Don't Care (dalszöveges videó) + személyes


Demi Lovato negyedik kislemeze a Really Don't Care lesz az egyéves DEMI-ről. Azóta a kritikám óta eléggé megszerettem a lemezt, Demit mindig is bírtam, hisz iszonyú tehetséges énekesnő, viszont egy új albumnak én jobban örülnék, mert valami újdonság nem ártana. Mostanában biztos nem kapunk ezen a klipen kívül új anyagot, hisz most jön a turné európai szakasz, aminek során azt hiszi, hogy a Neon Lights sláger Európában, pedig nem igazán. Lényege az, hogy ha megszólal a szám, akkor valamilyen alkalmazással lehet jelezni, aztán tudják, hova jöjjenek. Gondolom, az számít, hogy hányan kattintanak rá. 

Dalszöveges videókat nem szoktam kiposztolni. Ennek most az az oka, hogy rajongókkal készítették el ezt a kisfilmet, sőt maga az énekesnő is feltűnik meg a bodyguardjai is. Persze, nem egy egyedi ötlet, hisz más énekesek is már csinálták ezt, azonban ez egy nagyon kedves gesztus a fanok felé. Lelkesen nyomják a playbacket a szám alatt, amíg a hátuk mögött fel nem tűnik a bálványuk, mert sikítás. Mindig jó látni, hogyha egy énekes ennyire törődik azokkal, az emberekkel, akiknek köszönheti a sikerét. Demi is egy teljesen közvetlen személyiség, így jó látni, hogy mennyire természetesen viselkedik az idegenekkel.

A maga dal továbbra is egyszer már elsütött popnóta rapbetéttel. Ennél megszokottabb talán nem is lehetne. Szerintem inkább már egy Avril-dala, ennek ellenére szeretem, mert agykikapcsoló. Azért viszont nagyon haragszom, hogy Cher Lloydot csak egy nyamvadt verse erejéig rakták bele, pedig a csajnak az egyénisége mellett remek hangja is van. Valahol megtalálható a bemutatkozó anyagáról szóló kritikám. Azért nem egy Nicki Minaj, aki csak a száját tudja jártatni, hanem még énekelni is tud mellett.

Most egy kis személyeset szeretnék megosztani veletek. Sajnos, ahogy láthattátok, az utóbbi időben igen kevés kritikát posztoltam, ennek a legegyszerűbb oka, hogy az elmúlt egy hónapban több vizsgát is kellett csinálnom, mivel előrehozottat tettem német nyelvből, így osztályozó a két év tananyagából, plusz még nyelvvizsgáztam is, ezeken a részeken többségében elégedetten túl vagyok, már csak a szóbeli van hátra. Meg az az igazság, hogy nagyon kedvem sem volt, hisz szívesen néztem pihiként sorozatokat, mint, hogy még írjak is róluk. A tanárok sajnos nem toleránsak az előrehozottal, mert még az év végi jegyekért is hajtani kell. Nyáron valószínű aktívabb leszek.

Úgy tervezem, hogy kikerül az Once Upon A Time és az Arrow évadzárójáról a kritika, plusz további négy cikket biztosan ki fogok még rakni az Upfronts-szal kapcsolatban, pontosabban az érdekesnek tűnő pilotokról, aztán tervezek egy heti rovatszerűséget a saját kedvenc szereplőimről innen-onnan, plusz jön a nyári dara lista. Heti poszt lehet, hogy érkezni fog a Game of Thrones-ról, a The 100-ról és az Orphan Black-ről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése