Oldalak

2014. május 26., hétfő

Videoklip: Ed Sheeran - Sing


Ed Sheeran második lemeze június 23-án fog megjelenni, amit én nagyon várok, tekintve, hogy van jó pár kedvenc dalom tőle. Az első lemeze, a + sikeres volt világszerte, sőt a bemutatkozó dalát a The A Team-et még Grammy-re is jelölték. A következő albuma az X címet kapta, amiről néhány napja látott napvilágot a Sing klipje. Aki a melankolikus, érzelmes The A Team vagy Give Me Love-szerű felvételt vár, annak szerintem az új dal és videó is csalódást fog okozni, ugyanis egy pörgős R'n'B nótát kapunk, amiben továbbra is hangsúlyos szerepe van a gitárnak, az éneknek és a rapnek. Őszintén szólva az ilyen típusú felvételek nekem sokkal jobban bejönnek Ed-től, hisz a +-on is a You Need Me, I Don't You volt a legjobb. Elsőre hallásra annyira az új nóta nem jött be, mert nagyon hajaz JT-re, azonban Ed sajátosságai is felfedezhetőek benne, plusz a videoklippel megvettek.

Maga a dal szerelmes, finom testiséggel fűszerezett nóta, ennek köszönhetően a klip sem lett visszafogott, bár egy bábu hódítja meg a csajokat Ed helyett, bár ő maga is szerepel, ahogy Pharell Williams is, aki a társszerző és a producere volt a számnak. Tudniillik, hogy az ő nevéhez köthető az idei év egyik legnagyobb slágere, a Gru 2 betétdala a Happy. A videó szerintem teljesen jópofa lett. Ha nem a bábu lenne a főszereplő, valószínű sértőnek találnám, így viszont inkább poénosabb az egész, hisz a bábu hódít meg minden csajt. Gondolom, hogy lesz, akiknél biztosítékot ver a lenge lányok, sztriptíz, prostik meg a piálás miatt. Egyszerűen szórakoztató lett. Nincs benne semmi tanulság. Talán mégis, hogy úgy reklámozzák ezt, az életmódot, hogy nem helyes, hisz mini Edet letartóztatják végül is.

Jó szám, de azért remélem, hogy az albumon tartalmasabb dalok találhatóak. Amúgy külön plusz pont, hogy az album nagy részét Ed egyedül szerezte. Ez a srác lenyűgöző ilyen szempontból, plusz neki zenekara sincs. Kíváncsi vagyok, hogy mit fogok hallani tőle a korongon. A dal amúgy szépen szerepel a listákon top 20 és top 10-ben van a legtöbb országban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése