Oldalak

2014. július 1., kedd

Szerintem a top 7 legjobb férfi a tévében

A media-addict.hu-n nézelődtem valamelyik nap, amikor feltűnt, hogy a CW legszexibb pasija szavazáson Jay Ryan nyert, amin meglepődtem. Szerintem a csatorna férfikínálatából közel sem a legjobb, mert nekem nem igazán férfias, viszont a rajongói mindent megtettek, hogy nyerjenek, ezért gondoltam, hogy összeállítom az én top hetes listámat a szerintem legjobb férfiakról a sorozatokban. Az új "Szerintem" című rovatszerűségnek ez az első cikke. Gondoltam, hogy megosztom a gondolataimat veletek különböző dolgokról. A lista érdekesség, hogy a legtöbb fickó a CW csatornáról van, tudniillik a csatornának ez az imázsához tartozik. A legtöbbjük amerikai, viszont van egy brit és egy kanadai színész is rajta.

 

7. Andy Samberg


A Brooklyn 99 Golden Globe-díjas főszereplője. Igazából ő nem a közvetve vett jó pasi fogalmat testesíti meg, hanem elég hétköznapi külseje van, pontosan ezért fogott meg engem Andy külseje, mert nem egy kigyúrt, felzselézett hajú fazont látunk a tévében. Talán engem leginkább a kisugárzásával fogott meg, hisz nemcsak a szerepe szerint bolond egy kicsit. Egy olyan férfinak tűnik, aki mindig igyekezne megnevettetni az embert.

6. Luke Newberry

Az In The Flesh Kieren-jeként ismerheti a többség. Engem is leginkább emiatt a szerepe miatt fogott meg, hisz teljesen természetes, plusz enyhe szerénység is bujkál benne. Alapvetően nem vagyok oda a vörös hajúakért, de a maga kisfiús bájosságával megfogott engem. A szemeiben huncutság bujkálna. Egyszerűen maga a srác aranyosnak tűnik, aki megvédene.

5. Bob Morley


A The 100 Bellamy-ját a sármja juttatta fel a listára, viszont rá már lehet aggatni azt, a jelzőt, hogy eyecandy figura. Nekem alapvetően az tetszik benne, hogy egyáltalán nem egy szépfiú típusú, hanem férfias. Az arca sem különösebben feltűnő, viszont lapul benne valami határozottság, plusz a napbarnított bőréhez a sötét haja tökéletesen passzol. Mondjuk el kell ismernem, hogy a karaktere is sokat hozzátesz.

4. Daniel Gillies


Annak ellenére, hogy amerikai, inkább egy angol úriembert testesít meg a The Originals és a Vámpírnaplók ősi vámpírjaként. Rá sem lehetne azt mondani, hogy szépfiú, inkább egy elegáns férfiembert mutat nekünk, aki eleganciával hárít el minden akadályt. Az is tetszik, hogy határozott vonásai vannak az arcának, és van benne valami tiszteletet parancsoló.

3. Dylan O'Brien


Tény és való, hogy vannak nála jobban kinéző srácok a Teen Wolf-ban, azonban Stilesként van egy fajta kisugárzása. A valóságban is egy humoros alaknak tűnik, ezen kívül azt tudom mondani rá, mint Andy Samberg-re, hogy jó látni, hogy hétköznapi fiúkat is alkalmaznak a csatornák. Az arca valamiért számomra bizalomgerjesztő, bár inkább gyereknek tűnik még.

2. Stephen Amell


Nem titkolom, hogy Stephen Amellen az impozáns felsőteste sokat segít, hogy eyecandy legyen. Szerencsétlen szinte mindig így rohangál az Arrow-ban a női nézők miatt a CW utasítására. Szerintem ő egyfajta biztonságot sugároz, mintha védelmet tudna nyújtani. Amúgy mint ember én szimpatikusnak tartom a rajongókkal való kapcsolata miatt, plusz tündéri a kislánya.

1. Jensen Ackles


Nem hiába nyeri már egypár éve a junkie szavazásán az eyecandy kategóriát a srácok között, hisz ő egy igazi férfinak tűnik, plusz Dean karaktere is sokat dob az értékén. Amúgy ruha nélkül ő sem néz ki rosszul. Magánemberként is szimpatikusnak tűnik. Nálam ő az abszolút No. 1. a kép magáért beszél. Amúgy meglep engem, hogy twittere nincs.

Be lehet lőni az én ízlésvilágomat, mert többségében azok tetszenek nekem, akik férfiasak, és nincs szépfiú beütésük, vagy éppen enyhe kisfiús benyomásuk vannak. A kinyalt alakokat, mint Justin Bieber lehánynám. Mázli, hogy interneten nem muszáj néznem őt. Elég csak az ő látványukat tévében látni. Ha van kedvetek osszátok meg ti is a saját listátokat a szerintetek legjobb eyencandy faktorú férfiakról, akik sorozatban szerepelnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése