Oldalak

2014. július 1., kedd

Az Éhezők Viadala 3. - A kiválasztott részlet és poszterek

Novemberben 20-án érkezik a legújabb The Hunger Games rész a mozikba, ami A kiválasztott 1. rész alcímet kapta. A stúdió két részre bontotta az utolsó kötet, mint az Alkonyat esetén a nagyobb anyagi haszon és a tágabb történetmesélés miatt, hisz aki olvasta a könyveket, tudja, hogy az utolsó rész pörög leginkább, hisz gyakorlatilag háborús helyzet alakul ki. Érthető a szétszedés, hisz a Futótűz 864.6 millió dollárt hozott a konyhára. Sajnos hivatalos előzetes még nem jelent meg, addig be kell érnünk egy rövid jelenet, amit a Panem TV sugároz, Snow elnök elmondja a maga kis beszédét Panem értékeiről, vagy is egy propagandareklámot készített. A könyvben a lázadók is hasonlóan fognak cselekedni. Amúgy a forgatások hivatalosan is befejeződtek, így már csak az utómunkálatok vannak hátra.



Szerintem egyelőre biztató a rövid részlet, olyan imádva gyűlölöm, hisz Snow elnök csupa hazugságokat hord össze benne, nekem ég a pofámon a bőr. A fehérrel szerintem a reményt, békét igyekeznek szimbolizálni, hogy milyen jó a rendszer, amiben élnek. A meglepő az, hogy Peeta is ott áll mellette, akinek az arca segítségért kiállt, főként a szemei, mert olyan esdeklő a pillantása. Az ember sem ok nélkül lázad fel valami ellen, mert, hogy ha olyan szép lenne minden, ahogy az elnökbácsi elmondja, akkor nem lenne itt probléma. Hasonló stílusra lehet számítani a filmtől is majd, meg, hogy ez lesz a legakciódúsabb és legvéresebb része, főként nagy leszámolásokra, megdöbbentő halálokra a 2. részben kell számítani.

Hivatalos előzetesre legkorábban a Comic Con-on lehet számítani, mint a sorozatok esetén.

Az alkotók rendesek, hogy a rajongókat közben apró morzsákkal jutalmazzák, ugyanis a részleten kívül egy pár poszter került napvilágra, amik a különböző körzetek jellegzetességét mutatja meg. Nekem a legjobban a 12-es, 4-es és 9-es körzet plakátja tetszik. Meglátszik, hogy azért igyekeznek kitenni magukért. Gondolom, hogy jó sok pénzt kapnak a reklámra, ha már maga a film költségvetése is 150 millió dollár körül van. Biztos vagyok benne, hogy a bevétel az első hétvégén megugorja azt.


                                               

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése