Oldalak

2014. július 27., vasárnap

Filmtrailer: A szürke 50 árnyalata

Az utóbbi időben teljesen eltűntem, mert egyszerűen nem volt kedvem a bejegyzések írásához, sőt még azon is gondolkodtam, hogy befejezem, de túl sok eszementség lakik a fejemben, hogy abbahagyjam. Valahogy a nyári meló elvette az írási energiáimat, azonban igyekszem visszatérni, főként, hogy akadnának dolgok, amikről be akarok számolni. Egyelőre egy várt film előzeteséről ejtsünk szót



A szürke 50 árnyalatának sikere óta köztudott volt, hogy az Universal-nak sikerült a könyv filmadaptálási jogát megszereznie mindhárom részre. Az utolsó részt meg gondolom, hogy két részre szedik, hisz manapság könyvadaptációk esetén ez nagy divat. A regényt csak mamipornónak szokták nevezni, mivel a negyvenes nők olvassák, akik egyszerű háziasszonyok, ezek ellenére a könyv megítélése kritikusi körökben elég negatív, mégis elképesztő példányszámot ért el. A tartalma lényege a szex, mert igazából erről szól, szerintem sima pornófilmbe elment volna. Én nem olvastam a regényeket okkal, mert valamit érdemi cselekvéssel vagy karakterfejlődéssel lehet nálam eladni. Persze, megértem azokat, akiknek tetszett, legalább valami beindult bennük, én nem tervezem pótolni. Elég az Obszidián okozta szikrák. 

A főszerepben Dakota Johnson, akit a wiki szerint láttam a Közösségi hálóban és Jamie Dorian, aki a Once Upon A Time-ban alakította a Vadászt, ilyenkor valaki más ugrik be. Igazából én egyik színész helyében sem vállaltam volna el ezt a szennyet, ezek ellenére az előzetes nagyon tetszett, viszont gazdagítani nem fogom E. L. James-t. A két szereplő közötti kémia látszólag megvan, plusz drámának tűnik az egész, bárcsak ne ismerném a hátteret, mert simán zsebre tettek volna. Amúgy valószínű, hogy 18 karikás lesz, hisz tele van szado-mazo játékszerekkel, plusz a két karakter agyba-főbe szexszel, azokat a részeket még az előzetesből is kivágták Angliában, csak úgy voltak hajlandóak leadni. Jó pasi legalább van benne, bár titokzatos idegen benyomását nem kelti Jamie. Valószínűleg kasszasiker lesz, hisz valamilyen szinten mindenkit érdekel, hogy ezt hogyan vitték filmvászonra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése