Oldalak

2015. január 24., szombat

A szürke 50 árnyalatához két dal

Romantikus módon február 14-én kerül bemutatásra a Szürke 50 árnyalata, ami talán az év egyik legvártabb filmje. Addig a várakozás fokozásához vagy enyhítéséhez két videoklip is napvilágot látott a mozi két betétdalához. Előzetesképpen kicsit a szürkéről. Az a bajom az egésszel, hogy engem az előzetes nagyon lázba hozott, mert egy tök jó romantikus alkotásnak tűnik, pedig tudom a hátterét, hogy szado-mazo szexről szól az egész, hisz egy pornóregényről beszélünk. Persze, nem fogom moziba megnézni, nem szeretném az írónő egóját növelni, viszont, amit más formában hozzá lehet jutni megnézem. A könyvet még nem olvastam, viszont hírhedten rossz és nagyon népszerű, ezért muszáj lesz, mert nagyon érdekel.




Az első videoklip pár napja látott napvilágot, amit a The Weeknd nevű énekesé. A szám címe Earned It lett. Ha az énekesről nem hallottatok, ne szégyelljétek magatokat, ugyanis csak az USA-ban ismert a srác. Talán egyeseknek ismerős lehet, hisz duettet énekelt az egyik legtehetségesebb fiatal énekessel, Ariana Grande-val. A közös daluk nem jött be, másnak biztos tetszett. Az énekes hangja szerintem nagyon nőies, legalább is ahogyan elkezdi a dalt. Ha nem láttam volna, hogy férfi, azt hittem volna, hogy nő. Ez az átka az oktávokig eljutok R'n'B srácoknak, ők tudnak átmenni idegesítő hajlításokba.


Nekem maga a dal ilyen Justin Timberlake koppintás, bár tény, hogy ennek a srácnak jól áll. Azt leszámítva, hogy nekem nem az esetem, valahogy a film atmoszférájához szerintem tökéletesen passzolni fog. Szerintem az egész ilyen fülledt, erotikus R'n'B és popfelvételeket kíván meg. A videoklip hetero pasiknak való maszturbálás, ez volt az első gondolatom, amikor megjelentek a táncosnők, akik igen lezseren voltak felöltözve. Második gondolat: menjetek szobára. Dakota Johnson, a főszereplőnő is megjelenik köteleken lógva. Nagyon utalnak a szados trükkökre itt.

A második klip Ellie Goulding angol énekesnőhöz fűződik, őt általában be lehet azonosítani. Szeretem néhány számát, Burn mai napig rajta van a telefonomon. Tőle valami normálisat vártam, szerencsére nem is csalódtam benne. Az ő dala pont olyan, hogyha nem ismerném ennek az egésznek az előzményeit teljesen beszippantana, azért próbálok a realitás talaján mászkálni. A szám címe Love Me Like You Do, tökéletes lenne az előzetes alá, ahogy a filmbe is. Szép szerelmes, slágeres nótácska.


A videoklipet sem kell igazán ragozni egy egyszerű romantikus napról vagy éjszakáról szól. Vannak benne szép, szexis táncmozdulatok. Az elsővel ellentétben itt sok filmjelenetet is bevágtak, bár új nincsen köztük, hisz ezeket már láthattuk az előzetesekben. Kicsit sötét, viszont Ellie csinos bennük. Nagyon sokat nem lehet mondani róla, mert egy tucat ilyen klipet láttunk már.

A készítők felcsigáztak, de akkor sem megyek moziba a kedvükért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése