Oldalak

2014. június 30., hétfő

Orphan Black táncjelenet így készült


Orphan Black 2. évadáról valószínűleg a héten ki fog kerülni a kritika az oldalra, addig is elhoztam nektek a finálé egyik legjobb jelenetét, amiben bemutatják hogyan készült. A videót a sorozatjunkie.hu oldalán találtam ma délelőtt, úgy gondoltam, hogy megéri kirakni. Szerintem a finálénak maximálisan ez volt a legjobb pillanat. Egyszerűen olyan jó volt látni, hogy a kedvenc klónjaink elengedik magukat és közösen együtt táncolnak, mintha egy sima baráti összejövetelen lennének. Az is nyugodtan megnézheti, aki nem nézi vagy még nem kezdte el a szériát, mert nem spoileres, igazából ilyen kis random jelenetnek tekinthető az epizódban.

Amúgy arról tanúskodik ez az egy szem jelenet, hogy mennyi munka van a tíz részben, hisz nem hiszem, hogy könnyű összevágni Tatiana Maslany önmagával közös jeleneteit, itt a vágó külön megérdemli a dicséretet. Pont olvastam a junkien egy kommentben, hogy csak ezt az egy jelenetet két napig forgatták. Mondjuk érthető több szögből a különböző karaktereket felvenni nem könnyű munka. Tatiana-t sem irigylem, hogy ennyi fajta bőrbe kell belebújni. Mondom, hogy kijárna neki egy jelenet.

Azért is érdemes megnézni, hogy maga mennyire feel good lenni a sorozat, hátha valaki kedvet kap ettől, mert különösebben nem veszi túl komolyan magát, plusz a történethez nem kapcsolódó humoros jeleneteket, történetszálakat kapcsolnak, mint Donnie és Allison közös magánakciója, ami végül is rendbe hozta a házasságukat. Tényleg azért volt jó nézni, mert a klónok szinte nővérekként viselkednek, így egy kicsit közelebb hozták őket egymáshoz, hozzánk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése