Oldalak

2013. október 11., péntek

Klipdara

Britney Spears - Work Bitch

 
Britney számomra a popipar legmegkérdőjelezhetőbb személye, ugyanis kislányos hangja van és semmi köze sincs a dalaihoz. Maximum a korai évein látszik, hogy élvezte, amit csinált, aztán nyomatták, mert eladható márka lett. Kérlek, ha annyira jó lenne, az utóbbi években nem playbackelt volna. Ugyan különösebb értelme nincs a számainak, de ennek ellenére becsülöm a talpra állását és, hogy a producerei milyen enyves kezűek. Szóval a pophercegnő, ez a cím mondjuk inkább Rihannat vagy Katy Perryt illeti, visszatért megint egy tucat klubokba való 300-jára játszott felvétellel. A dal is annyi, hogy dolgozz, mert akkor leszel gazdag. Kb. Britneyt a klipben is királynőként tisztelik, amikor különösebben nem csinál semmit. Abszolút tucatklip, amiben menősködik, hogy a producereinek köszönhetően a feneke alá raktak egy luxusautót. Amúgy a sivatag szép és a drága verda is bejött. A táncosok jók voltak, viszont én ezt már láttam. Elismerésem, hogy ilyen jól néz ki Brit. Más dicsérni való nincs táncol, nagyképűsködik, emberek húzzák. Mondjuk én felháborodtam volna, hogyha ilyenre kényszerítenek. Nekem az jött le a klipből, hogyha hagyod magad kizsigerelni, akkor lesz villád, a másik, hogy én nekem van ilyenem, neked nincs. 

Eminem - Survival

 
Eminemet én mostanában nagyon megkedveltem, pedig sok rapet nem hallgatok. A Survival nekem jobban tetszik, mint Berzerk, pedig azt is szeretem. A zene enyhén rockos lett, ez illik a túléléshez. A klip különösebb extrát szerintem nem nyújt, persze passzol a dalhoz. Van egy csapat graffitiző, akik koponyákat festenek, közben vannak fellépésekről bevágott képek és valamilyen katonás játékot is vetítenek a háttérben, az egész passzol. Nekem a végén tetszik a régi ház, ami szerintem régen otthon volt, de most már nem az. Kíváncsi vagyok az új korongra. Ha ilyen felvételek lesznek rajta, én megvagyok nyerve.

Lorde - Royals

 
Az új-zélandi tini, aki jött látott és győzött, ugyanis első lett az USA-ban. Idő kérdése, hogy Európát is letarolja és pont ez a szám volt. Igazából a dal már fél éve megjelent, de világszerte most kezdik el inkább forgalmazni. A szám egész jó, enyhén Lana Del Reys. Egyfajta beszólás a mai slágereknek, hogy ami azokban meg van írva, a valóságban az nem így van, hisz Lorde is énekli a refrén: Sohasem sem leszünk uralkodók, ezért is jön be a kisasszony. A klipben két hétköznapi srácot látunk, akik szórakoznak, mint mi többiek.

Lorde - Tennis Count

 
Na, ez nem tudom miről szól, de bejön, pedig enyhén gépies. Szerintem Lorde albumáról is fogok mindenképpen még írni. A szám jó, de a klip baromi unalmas lett. Lorde gót sminkben és ruhában mutatkozik és néz, ennyi történik, közben Yeah-zik és néha a fény elhalványul. Biztos van benne valami művészi, de én nem látom.

Rihanna - Pour It Up

 
Rihanna sosem a visszafogottságáról volt híres, de ilyen klip egy egész jó Stay után nem kellene, mégis eddig több mint 40 millióan látták. Szerintem ez majdnem pornó videó, mert sok olyan mozdulat van, ennyi erővel egy férfit is belerakhattak volna. Amúgy különösebben nem durva, engem a botrányos dolgok nem borítanak ki. (Új Miley-fan vagyok.) Valakik szerint ezzel jelez Miles-nek, hogy ő a nagyobb... Szerintem egyikük sem az. A szám klubnóta. Mondjuk voltak tág szempillantásaim bizonyos jeleneteknél. Amúgy rekordot döntött ez lett a leghamarabb korhatárosított videó vagy mi. Ez egy kicsit perverz rész lesz, de szerintem ezt férfiaknak csinálták, hogy legyen mire maszturbálniuk. Kinézem a készítőkből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése