Oldalak

2014. június 26., csütörtök

Bájos a Jane, the Virgin előzetese


A Jane, the Virgin-re nem a leírása alapján figyeltem fel. Az volt odaírva, hogy telenovella, amivel ki lehet kergetni a világból. (A Violettát azért elnézem.) Gondoltam, hogy bepróbálom az előzetest, hisz egy megtekintés semmit sem jelent, aztán magával ragadott az első 30 másodperces részlet, majd az igazi előzetes szippantott be. Emiatt került fel az ősszel mindenképpen bepróbálom pilotok listájára elég nagy várási fokkal. Talán majd, ha lesz kedvem, akkor egy top 10-es listát összeállítok a twitteremen. Szerintem sok múlott azon, hogy az Emily Owens alkotója csinálja, bár a sorozatot nem tudtam végignézni, viszont a négy részt, amit láttam kimondottan szórakoztatóak voltak. Maga az előzetes is megmutatja a sorozatot. Az egész könnyed, limonádé szériának néz ki, ami agykikapcsoláshoz tökéletes. Ráadásul kedélyjavító.

 
Egyedül az nem tetszett, hogy a szüzességet, mint legfőbb értéket sulykolják szerencsétlen lányba, enyhe vallási felhang. Az az érzésem, hogy inkább működőképes vígjáték féleséget fognak belőle csinálni. A színészek többsége számomra ismeretlen, maximum egy-két arc tűnt ismerősnek. Jane karaktere aranyosnak tűnik, egy kicsit naiv leányzó, hisz megvan a fehér lovas herceg, akivel egybekelne, erre véletlenül teherbe esik. Mekkora szívás lehet, hogy az ember megszokott életét felborítják. A CW a 18-34 éves nőknek szánják főképpen, de szerintem igazán a latino közösséget igyekeznek megcélozni.

Szerintem nincsenek jó esélyei őszre nézve, mert a létező legrosszabb napot és sávot kapta meg. A CW fejeseit nem igazán értem, hogy miért hétfő este 9-re pakolták. A legfurcsább tény az, hogy a The Originals-szal állították párba, amikor két teljesen különböző szériáról beszélünk. Legalább a fanyalgók örülhetnek. Szegény Jane, the Virgin az előzetese után gyakorlatilag mindenkitől negatív visszajelzést kapott, pedig simán lehet jó. Szerintem feel good lesz.

Történet: Jane megfogadta, hogy a nászéjszakáig megtartja a szüzességét, mert nem akar úgy járni, mint 16 éves korában teherbeeső anyja, aki egyedülálló lett. Vallásos nevelésben részesült és naiv elképzelése van a románcokról. Mindene megvan családja és egy igen dögös vőlegény, amikor felborul az élete. Egy rutin kezelés során véletlenül mesterségesen megtermékenyítették, így nagy dilemma előtt áll, hogy mi legyen a babával. Közben az apuka igyekszik kapcsolatba lépni vele, aki történetesen a főnöke annak a szállónak, ahol ő dolgozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése