Oldalak

2013. augusztus 20., kedd

Videoklip: Avril Lavigne - Rock N Roll

Avril Lavigne-t már volt a kedvenc énekesnőm, bár most sem került ki a látókörömből, bár találtam számomra nála jobbakat, viszont még mindig figyelem a pályafutását és kíváncsian várom az új lemezét, amit frappánsan magáról nevezett el. Az első dalról már írtam korábban, amiben arra panaszkodtam, hogy maga a pörgés hiányzik belőle és harmatgyenge. Nos, az új dallal a Rock N Roll-al levett a lábamról, pedig erősen popos szerzemény beszélünk. Kicsit mintha a Green Day előtt szeretne tisztelegni, nekem a szövegből ez esett le. Amúgy nem egy fantasztikus dal, szerintem nem lesz belőle sláger, pedig megérdemelné, bár így is szerintem képet ad az ötödik lemezről. Szerintem némi indierock-hatás is felfedezhető a két megjelent single-ből. Nekem sokkal jobban tetszik, mint a Here's to Never Growing Up, mert ebbe inkább van pörgés, erő és jobb szöveg, ami a lázadásról szól, meg, hogy maradj önmagad, ilyen üzenetekre meg mindig szükség van. Kíváncsi vagyok, hogy milyen klip készült hozzá. Miért nem lesz sikeres szerintem? Mert a HTNGU se lett az, pedig a hangzást ítélve direkt erre lennének ítélve. A jó hír annyi, hogy legalábbis Avril szerint végre úgy csinálhatta meg a lemezt, ahogy ő szerette volna, de borító rémes.


A mai nap folyamán, pedig a hozzákészült videoklip is megjelent. Amikor megnéztem, hogy ez szokatlan és eredeti. Biztos vagyok benne, hogy sokan jönnek majd azzal, hogy Avril koppintja Lady Gaga-t, pedig ez baromság. Az új videónak annyi a története, hogy Avril és a társa egy disztróban ülnek, ahol az énekesnő kiszúrt egy körözött bűnözőt, aki elmenekült, ők utána mennek, de ütköznek és meghal a kutya, aki vezetett, majd a temetésébe kapcsolódunk be, ahol Avril szerzett egy gitárt, amivel végül legyőzte a gonoszt. Közben bejátszanak ilyen képregényes megoldások, ami valószínű spórolásból eredt, plusz a kutya a kocsiban tényleg mű és látszik, viszont az egész tök jópofa. Én simán megszavazom a nyár legjobb videójának és a nyár dalának.

A lemez szerintem megint nem fog robbantani, amit az első kislemez eredményeiből szűrtem le. Valahogy már nincs igazán kereslet iránta, hiába a 40 millió lájk Facebook-on és a 12 millió Twitter-követő, ezek már nagyon semmit se jelentenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése